Vapaa-aika ja harrastukset - hobbies and volunteer work

Forssassa ja seudulla yhdistykset ja järjestöt sekä seurakunnat järjestävät palveluja, toimintaa ja yhteisöllisyyttä tukevia tapahtumia. Neuvomme eri vaihtoehdoista myös vapaa-aikaan liittyen.

Vapaa-ajan harrastuksiin löytyy kattava tarjonta eri lajeja ja yhdistysten toimintaa. Vapaa-ajan mahdollisuuksista on hyvä tiedustella myös suoraan eri yhdistyksistä tai ohjauksen yhteydessä.


Meidän häme - yhdistyspalvelun sivuilta löydät tietoa alueen järjestöjen tapahtumista ja toiminnoista.

Tietoa Forssan kaupungin  vapaa-aika- ja harrastusmahdollisuuksista

Yhteisötalo on matalan kynnyksen kohtaamispaikka ja yhteinen olohuone kaikille Forssan seudun asukkaille. Yhteisötalolla seudun asukkaat, järjestöt ja eri palveluiden työntekijät voivat yhdessä ja erikseen tuottaa koko yhteisöä hyödyttävää toimintaa – erilaisia tapahtumia, kursseja ja kerhoja, vertaisryhmiä ja muuta mukavaa yhdessäoloa. Kaikki Yhteisötalolla järjestettävä toiminta on maksutonta. Kävijöiden saatavilla on myös matalan kynnyksen palveluohjausta.  

Forssan seurakunnan kerhot, leirit, retket ja keskustelupiirit tarjoavat oivan mahdollisuuden uuden harrastuksen löytämiseen. Kaiken tämän kautta saatat löytää uusia ystäviä sekä unohtumattomia kokemuksia.

Forssan helluntaiseurakunta  tarjoaa erilaista toimintaa lapsille, nuorille ja aikuisille.

Punaisen Ristin Forssan osasto tarjoaa kaikille auttamishaluisille ihmisille hyvän harrastuksen ja tavan osallistua hyödylliseen toimintaan omien mahdollisuuksien mukaan.