Päikky -MOBIILIPALVELU 

Lapsen sisään kirjaaminen tunnisteella

Varhaiskasvatuksessa lapsen hoitoajat ja poissaolot ilmoitetaan Päikky-palvelun avulla. Tämän lisäksi Päikky mahdollistaa vanhempien ja hoitopaikan välisen viestinnän. Palvelu toimii selaimilla Google Chrome, Mozilla Firefox ja Safari.

Mobiilipalvelun myötä paperityöt vähenevät ja tiedot kulkevat reaaliajassa. Vanhemmat ilmoittavat päivähoitoajat puhelimella, tietokoneella tai tabletilla. Lapsen saapuessa hänet kirjataan laitteessa sisälle ja vastaavasti ulos kotiin lähtiessä. Vanhemmat voivat seurata varattujen ja käytettyjen tuntien määrää ohjelmasta. Tuntien ylittyessä laskutamme kulutettujen tuntien mukaan. Tietokannassa näkyvät lapsen allergiat, lääkitykset sekä muut tarpeelliset tiedot, myös päivystyksen ja varahoidon aikana.

Tarvitset järjestelmän käyttämiseen älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen. Päikky-tunnuksena toimii oma puhelinnumerosi. Vanhemman tulee aktivoida tunnuksensa.

Päikky -huoltaja sovellus

Lataa Päikky -Huoltaja sovellus Google Playsta (Android) tai App Storesta (iOS).

Pikaohje aktivointiin:

Kirjaudu osoitteeseen https://forssa.paikky.fi
Ensimmäiseksi käyttäjätunnus täytyy aktivoida.
Käyttäjätunnus on puhelinnumerosi ilman ylimääräisiä merkkejä. Syötä käyttäjätunnus kenttään puhelinnumerosi ja paina aktivoi tunnus.
Järjestelmä lähettää puhelimeesi viestillä koodin, joka toimii 15 min.
Jos et ehdi kirjoittaa koodia tuossa ajassa, saat uuden aloittamalla alusta.

Ohjevideot:

Linkki YouTube ohjevideoon. Tunnusten aktivointi/salasana unohtunut

Linkki YouTube ohjevideoon. Viestintä ja omat tiedot

Linkki YouTube ohjevideoon.   Hoitoaikojen varaus