Sisältöön »
Logo [Forssan Seutu]
 
 

1. Järjestäjä

Visit Forssaregion/Forssan kaupunki

2. Palkinto

Syksyinen mökkiviikonloppu viidelle hengelle järven rannalla Tammelassa.
Voittaja pääsee neljän ystävänsä kanssa nauttimaan mökin mukavuuksista, metsän tuoksusta, hiljaisuudesta ja tähtitaivaasta. Hykkilän Huvilat sijaitsevat Tammelassa Kuivajärven rannalla. Mökki on hyvinvarusteltu ja ympärivuotiseen käyttöön. Lähialueella sijaitsevat Liesjärven ja Torronsuon kansallispuistot sekä Saaren kansanpuisto ulkoilureitteineen ja laavuineen.

3. Osallistuminen kilpailuun/arvontaan

Kilpailuaika on 13.8–30.9.2019. Kilpailuun on mahdollista osallistua kommentoimalla Visit Forssaregionin Facebook-julkaisua ja tykkäämällä Visit Forssaregionin Facebook-sivusta.

4. Ehdot

Voittaja arvotaan 30.9.2019 ja hänelle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti Facebookin kautta. Palkinto luovutetaan voittajille sovitusti. Voitto on lunastettavissa marraskuun 2019 loppuun. Mikäli voittajaa ei tavoiteta Facebookin kautta kohtuullisessa ajassa, järjestäjä pidättää oikeuden arpoa uusi voittaja. Järjestäjä voi evätä henkilön osallistumisen epäsoveliaan käytöksen perusteella. Palkinnon vastaanottaja vastaa voiton hyväksymisestä aiheutuneista kuluista. Järjestäjä ei vastaa palkinnon vastaanottamisen esteistä.

5. Arpajaisvero

Palkintojen lakisääteisestä arpajaisverosta vastaa järjestäjä.

6. Muuta

Facebook ja Instagram eivät ole millään tavalla mukana kilpailussa. Osallistujat vapauttavat Facebookin kaikesta vastuusta kilpailuun liittyen. Kilpailuun osallistuneiden nimiä ja yhteystietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä käytetä suoramarkkinointiin. Järjestäjä pidättää oikeuden julkaista voittajien nimet Internet- ja Facebook-sivulla, sekä oikeudet sääntömuutoksiin.