sisältöön »
Valitse kielifi
Tekstikoko Suurenna fonttikokoa
Avaa haku
Hunajakodon valkoinen kamari
 

Pumpulisia unia

Forssan seudulla voit majoittua urbaanisti hotellissa tai maaseudun idyllissä. Voit valita historiallisen kartanon miljöön tai mökin kaukana kaikesta. Majoitustarpeita on monenlaisia - isolle tai pienelle ryhmälle, täyshoidolla tai itsepalvelulla. Forssan seudulla on mistä valita!

 

Paijan Maatilamajoitus & Juhla-areena

Paijan Maatilamajoitus & Juhla-areena

Osoite
Köllintie 20, 32100 Ypäjä
Puhelin
050 569 6945
Sähköposti
info@ paija.fi

Paijan maatilalla on leppoisa tunnelma. Isäntä ja emäntä toivottavat vieraat tervetulleiksi ja huolehtivat viihtymisestä. Isolla ja kauniilla pihamaalla, viihtyisissä majoitustiloissa, kokous- ja juhlasalissa vieraat nauttivat olostaan.

Paijan Maatilamajoitus majoittaa mukavasti maatilalla, tilan vanhassa päärakennuksessa joka on peruskorjattu majoituskäyttöä varten. Talossa on eri kokoisia huoneita ala- sekä yläkerrassa ja yläkerran terassilla voi nauttia vaikkapa aamukahvit auringonpaisteessa. Paijalla on mahdollisuus aamiaismajoitukseen, majoitustalon keittiö on asukkaiden käytössä kaikkine varusteineen, astioineen ja ruokailutiloineen.

Tilalla myös vuokrattavia mökkejä; Hirsimökki 3-4 hlölle, Saunamökki 2 hlölle, Pikkumökki 2 hlölle, Kämmenkäinen 4 hlölle ja Primitiivimökki 4-6 hlölle. Lisäksi erillinen ullakkohuoneisto Kanapiian Kammari 2-3 hlölle.

Pihaleirintämahdollisuus.

Paijan saunailtaan voi erinomaisesti yhdistää vaikkapa koulutus- tai kokouspäivän ohjelmapalveluineen, tai vain pitää omalla porukalla kunnolliset saunapirskeet! Menninkäissavusauna ja Takkatupa maan alla palvelee n. 30 hlö:n ryhmiä. Tilalla on myös perhesauna ulkouima-altaineen.

Juhla-Areena on Paijan tilan suurin rakennus. Se sopii erinomaisesti juhliin, ryhmäruokailuihin ja isompienkin kokousten järjestämiseen. Fläppitaulu, piirtoheitin sekä cd-soitin äänentoistoineen ja videotykkeineen ovat kokousväen käytettävissä. Paikkoja riittää jopa 220:lle henkilölle.

Kahden päivän palaveripäivä Paijalla 125€ / 7 hlö + alv.24%

sis. aamukahvit, lounaat, majoituksen päärakennuksessa ja kokoustilavuokran.

 
x