sisältöön »
Valitse kielifi
Tekstikoko Suurenna fonttikokoa
Avaa haku
Hunajakodon valkoinen kamari
 

Pumpulisia unia

Forssan seudulla voit majoittua urbaanisti hotellissa tai maaseudun idyllissä. Voit valita historiallisen kartanon miljöön tai mökin kaukana kaikesta. Majoitustarpeita on monenlaisia - isolle tai pienelle ryhmälle, täyshoidolla tai itsepalvelulla. Forssan seudulla on mistä valita!

 

Hotelli Maakunta

Hotelli Maakunta

Osoite
Keskuskatu 12, 30100 Forssa
Puhelin
040 417 4001
Sähköposti
info@ hotellimaakunta.fi

Hotelli Maakunta on vuonna 1940 valmistunut ja vuonna 2008 peruskorjattu kaksikerroksinen funkkistalo Forssan idyllisessä keskustassa Viihdeuimala Vesihelmen vieressä. 

Maakunnassa on 16 huonetta, jotka on sisustettu viihtyisiksi vanhan ajan hengen mukaisesti nykyajan mukavuuksia unohtamatta. Huoneet ovat 1-2 hengen huoneita. Lisäksi hotellissa on kaksi 3 hengen huonetta joista toisessa lisävuodemahdollisuus. Yhteensä vuodepaikkoja on 30 hengelle sekä mahdollisuus 5-6 lisävuoteeseen. Mahdollista vuokrata myös koko hotelli esimerkiksi ryhmälle. 

Kaikissa huoneissa toimii maksuton langaton internetyhteys ja huonehintaan kuuluu aamiainen viereisessä Antin Konditoriassa maanantaista perjantaihin 6.15-8.15 ja lauantaisin 7.00-10.00. Sunnuntaisin hintaan kuuluu aamiaistarjotin hotellilla (jääkaapissa).

Kävelyetäisyydellä ovat kaikki ruoka- ja viihdepalvelut. Vieressä ovat myös Loimijoen kauniit rantamaisemat, jossa hyvät lenkkeilymahdollisuudet. Lähellä on pienvenesatama, josta vesireitti Loimijokea pitkin Tammelan Pyhäjärvelle.

Majoitusvaraukset sähköpostitse 24/7, puhelimitse joka päivä klo 21.00 asti. Huom! Yöaikaan sisäänkirjautuminen vain etukäteen sovittaessa.

 
x