Sisältöön »
Logo [Forssan Seutu]
 
 

Eerikkilä Sport & Outdoor Resort

Eerikkilä Sport & Outdoor Resort

Eerikkilän Urheiluopisto on paitsi jalkapallon ja salibandyn valmennuskeskus sekä valtakunnallinen koulutuskeskus, myös vapaa-ajankohde.

Majoitus tasokkaasti hotellihuoneissa tai saunallisissa sviiteissä, väljästi isommallakin porukalla huoneistoissa, mukavasti perhehuoneistoissa tai edullisesti ajan patinoimassa Hirsihovissa. Majoitustilaa yhteensä 400 hengelle.

Eerikkilän urheiluopiston monipuoliset liikuntatilat, -lajit ja ympäröivä Hämeen järviylängön koskematon luonto tarjoavat monia mahdollisuuksia virkistymiseen ja yhdessäoloon. Lomaa voi viettää osallistumalla liikuntalomille, joita järjestetään ympäri vuoden. 

Eerikkilän ravintolaan, E. Klubille, voi saapua lounaalle tai päivälliselle ilman majoitustakin. Keittiössä tiedetään käytettävien raaka-aineiden alkuperä ja tunnetaan myös useimmat tuottajat. Kahvilat palvelevat vastaanoton yhteydessä, Klubitalolla ja Hämeen luontokeskuksessa. 

Cafe49 sijaitsee Klubitalossa ravintolasalin alakerrassa. Valikoimassa Nespresson erikoiskahveja ja vitriinissä monipuolinen valikoima suolaista ja makeaa. Snack food menumme  annokset taltuttavat isommankin nälän.  Anniskeluoikeudet. Tilassa myös biljardipöytä sekä Tv-Screenit. Myös välinevuokrausvaraukset ja maksut hoituvat Cafe49:ssä kätevästi ravintolassa asioinnin yhteydessä.

Yrityksille on mm. työhyvinvointiin, kokouksiin ja hyvinvointi valmennukseen liittyviä palveluja. Tarjolla on useita kokoustiloja 8-150 hengelle. Lisäksi liikuntahallit ovat muunnettavissa isoihin seminaareihin ja yritysjuhliin.

Lisätietoja:

Osoite:
Urheiluopistontie 138
31370 Tammela
Puhelin:
0201 108 200
Sähköposti:
reception@ eerikkila.fi
www:
www.eerikkila.fi

Postitoimipaikka:
31370 Eerikkilä

« Takaisin