sisältöön »
Valitse kielifi
Tekstikoko Suurenna fonttikokoa
Avaa haku
  • melontaa.jpg
  • nainen-nousemassa-altaasta.jpg
 

Luontoa ja hyvää oloa

Forssan seudulla luonto on monimuotoinen ja se luo erinomaiset puitteet luontoretkeilylle. Voit valita luonnossa liikkumisen eri muotoja melonnasta patikointiin tai vaikka ratsastukseen. Liikunnallisia vaihtoehtoja löytyy myös kaupungista, keilaamisesta uimiseen. 

 

Värikuulasota eli Paintball

Värikuulasota eli Paintball

Puhelin
041 502 6009 / Jussi Simola

Paintballia eli kiehtovaa ja vauhdikasta värikuulasotaa pelataan useimmiten metsässä.  Peli voidaan rakentaa asiakkaan toivomaan kohteeseen, mutta aina maanomistajan luvalla. Forssan Viksbergin kaupunginosassa peliä on mahdollista pelata sitä varten valmistuneella peliareenalla. 

Nopeassa joukkuepelissä voittoon tähdätään hyvällä yhteispelillä ja loistavalla pelitekniikalla.

Värikuulasota sopii polttareihin, synttäreihin tai vaikkapa pikkujouluihin! Peliä voi pelata siis myös talvella, jolloin pelit pelataan pakkaseen sopivilla erikoiskuulilla.

Vuokramesta järjestää lisäksi kuplajalkapallo- ja Archery Tag -jousiammuntapelejä koko Etelä-Suomen alueella; pääkaupunkiseutu, Turku, Tampere, Hämeenlinna, Lahti ym. Lisäksi yritys vuokraa värikuula-aseita ja paljukärryä asiakkaan omaan käyttöön. 

Hinta alkaen 32,50€-40€ / hlö sis. värikuula-aseen, kasvomaskin, pelihaalarit ja värikuulat (max 500 kpl) sekä opastuksen.

 
x