sisältöön »
Valitse kielifi
Tekstikoko Suurenna fonttikokoa
Avaa haku
  • melontaa.jpg
  • nainen-nousemassa-altaasta.jpg
 

Luontoa ja hyvää oloa

Forssan seudulla luonto on monimuotoinen ja se luo erinomaiset puitteet luontoretkeilylle. Voit valita luonnossa liikkumisen eri muotoja melonnasta patikointiin tai vaikka ratsastukseen. Liikunnallisia vaihtoehtoja löytyy myös kaupungista, keilaamisesta uimiseen. 

 

Kuplajalkapallo & Paintball

Kuplajalkapallo & Paintball

Puhelin
041 502 6009 / Jussi Simola
Sähköposti
info@ kuplajalkapallo.fi

Kuplajalkapallo, kuplafutis, kuplapallo, Bubble Football... Rakkaalla lapsella on monta nimeä !  Ehdottoman hauska peli saunailtoihin, kauden päättäjäisiin, synttäreille tai vaikka pikkujouluihin.

Ennen peliä pelaajat pukevat läpinäkyvät "kuplat" suojaamaan ylävartaloaan. Näin tavallisesta jalkapallosta saa todella hauskan ja viihdyttävän pelitapahtuman, myös katsojille!

Pelikenttänä voi olla, nurmikenttä, sisäpelihalli, liikuntasali tai vaikkapa lumikenttä. Hiekalle pallot eivät sovellu!

Paintball, kiehtova ja nopeatempoinen peli, pelataan usein metsissä ja aina maanomistajan luvalla. Forssan Viksbergin alueella on mahdollista pelata peliä koko pelialueella.

Joukkueiden tavoitteena on saavuttaa hyvä yhteistyö ja loistavat pelitekniikat pelissä. Paintball-peli on ihanteellinen erilaisiin juhliin; syntymäpäiviin tai jopa joulujuhliin!

Peliä voidaan pelata myös talvella. Pelit pelataan talveen sopivan värillisillä ammuksilla. Talvi-ammukset on suunniteltu erityisesti kylmää varten eivätkä ne jäädy niin kuin normaalit kesäpallot. 

Archery tag, huippuhauskaa ja vauhdikasta jousiammuntapeliä pelataan tasaisella alueella kahdella joukkueella kerrallaan.

Nuolissa on turvalliset foam-pehmusteet kärkinä, joten peli ei vahingoita pelaajia. Maskien käyttö on kuitenkin pakollista. Voittajajoukkue on se, joka ensin saa tiputettua vastustajan pelaajat pois osumalla heihin nuolella tai osumalla kaikkiin tarkkuuspisteisiin, joita vastustaja yrittää suojella.


Vuokramestan esittely:

Vuokraamme värikuula-aseita ja paljukärryä sekä järjestämme kuplajalkapallo- ja Archery Tag -jousiammuntapelejä Etelä-Suomen alueella: Pääkaupunkiseutu, Turku, Tampere, Hämeenlinna, Lahti ym… Kysy rohkeasti!

Kuplajalkapallo: Pelitapahtuman kesto 1-1,5h 33€ / pallo, jota voi käyttää useampikin pelaaja. Hintaan sisältyy pelitapahtuman ohjaus.

Hinta Paintballille alk. 32,50 € - 40 € / henkilö, mukaan lukien ohjain pallopistooli, naamio, haalarit ja väri pallot (enint. 500).

Archery tag -jousiammuntapeli: Alk. 280 € / pelitapahtuma, sis. jousiaseet, maskit, esteet.


 
x