sisältöön »
Valitse kielifi
Tekstikoko Suurenna fonttikokoa
Avaa haku
mekot2.jpg
 

OSTA Itselle tai tuliaisiksi

Forssan seudulta löydät kaikkea isoista ostoskeskuksista, kirpputorilta, pienistä putiikeistä, torilta tai käsityöläisten omista pajoista. Voit ostaa jotain ihan uniikkia tai vaikka viimeistä muotia. Osta tarpeeseen tai mukavaksi muistoksi, itselle, perheelle tai tuliaisiksi.

 

Pore

Pore

Osoite
Hämeentie 8, 30100 Forssa
Puhelin
040 867 1562
Sähköposti
krista@ poretta.fi

Forssan keskustassa sijaitseva viinibaari ja keramiikkakauppa, jossa yhdistyvät viinimestari ja keramiikka-artesaani Krista Mänttärin kaksi luovaa alaa. 

Viinibaari

Poreen viinibaarissa on tarjolla tarkoin valittuja viinejä, varmasti laadukkaita yksilöitä ystävällisellä hinnalla. Poreen viinibaarin viinilista vaihtuu jatkuvasti, uutta maisteltavaa saat lasiisi vaikka joka viikonloppu. Listalla on klassikoita, uutuuksia ja naturalviinejä. Viinilasin kylkeen on tajolla pientä suolaista.

Kerran kuukaudessa järjestestetään  viinitastingin vaihtuvilla teemoilla. Viinitastingit onnistuvat myös tilauksesta.

Keramiikkakauppa

Poreen viinibaarin yhteydessä toimii myös pieni keramiikkakauppa, jossa on yksilöllistä, sielulla ja käsityönä tehtyä käyttö- ja taidekeramiikkaa. Tule ostamaan uutta ja kivaa kotiin tai lahjaksi annettavaksi. Myös isommat sarjat onnistuvat tilauksesta.

Ryhmille järjestetään myös keramiikkakursseja. Kokonainen elämyspäivä syntyy, kun yhdistetään keramiikkataiteilu ja viininmaistelu. Kysy lisää!

Viinibaari on avoinna epäsäännöllisen säännöllisesti, kuitenkin loppuviikkoon painottuen. Aukioloajat ilmoitetaan aina kuukausi kerrallaan. Keramiikkakauppa on avoinna kuten viinibaarikin. Tai sovittaessa.

 
x