sisältöön »
Valitse kielifi
Tekstikoko Suurenna fonttikokoa
Avaa haku
Laivasaunan tunnelmaa Humppilassa
 

Saunaan si!

Suomalainen haluaa lomalla saunomaan ja suomalainen sauna on myös monelle ulkomaalaiselle ennenkokematon elämys. Forssan seudulta löytyy muun muassa savusaunoja, maasaunoja, laivasauna, maisemasauna ja perinteisiä rantasaunoja. Saunahetken voi kruunata myös kylvyllä lämpimässä paljussa tai talvella pulahduksella hyytävän kylmään avantoon.

 

Vesihelmen tilaussauna

Vesihelmen tilaussauna

Osoite
Eteläinen puistokatu 2, 30420 Forssa
Puhelin
(03) 4141 5640
Sähköposti
vesihelmi@ forssa.fi

Forssan keskustassa sijaitsevan Viihdeuimala Vesihelmen tilaussauna tarjoaa viihtyisän ja mieleenpainuvan ympäristön oman saunaillan viettoon ystävien, perheen tai työkavereiden kesken. Sauna ja sen yhteydessä oleva takkahuone on varattavissa myös juhla- ja tapahtumakäyttöön. 

Viihtyisän noin 20 hengen takkatilan yhteydessä on pieni hyvinvarusteltu keittiö astioineen, wc ja naulakkotilat. Erillisiin kylmäkaappeihin saa omat virvokkeet kätevästi kylmenemään. Saunaan ja pukuhuoneeseen mahtuu sujuvasti 10 henkilöä ja monipuolinen allasosasto on saunojien käytössä. 

Tilaussaunan hinnat (max 23 henkilöä)

  • tilavuokra ilman saunaa ja uintia su-to 100€ ja pe-la 150€
  • tilavuokra saunalla su-to 150€ ja pe-la 250€
  • tilavuora saunalla ja uinnilla hallin aukioloaikoina su-to 200€ ja pe-la 250€
  • tilavuokra saunalla ja uinnilla viikonloppuna klo 18-20 aukioloajan ulkopuolella 40€ / tunti

Lisäpalveluna voi varata ohjatun vesijumpan allasosastolla tai salissa ja maistuvat ruokapalvelut Vesihelmen kahvilasta.

 
x