Sisältöön »
Logo [Forssan Seutu]
 
 

KeilaForssa - keilahalli

KeilaForssa - keilahalli

KeilaForssa on keilahalli, joka sijaitsee historiallisella Kehräämöalueella keskellä Forssan kansallista kaupunkipuistoa.

Tule keilahalliin tekemään onnistuneita kaatoja. Tai jos haluaa keilata rennosti aivan omalla tyylilläsi, sekin onnistuu. Keilahallille ovat tervetulleita kaikki keilauksesta kiinnostuneet: niin vanhat tekijät, kilpailijat kuin vasta ensi kertaa keilauskenkiä jalkaansa vetävätkin. Kaikki kahdeksan rataa on varustettu ränniesteillä eli bumbereilla. Perjantai- ja lauantai-iltaisin keilahallissa viihdyttää tunnelmallinen hohtokeilaus klo 19-23 välisenä aikana. 

Tiloissa on myös hyvin varustellut biljardi- ja snookerpöydät ja suositussa tilaussaunassa voi nauttia löylyistä isommallakin porukalla. Anniskeluoikeuksin varustellusta kahvila-ravintolasta saa pientä suolaista ja makeaa.

Keilahallilla voi viettää ikimuistoiset lasten synttärit, merkkipäivät tai vaikkapa polttarit. Juhlapaketit räätälöidaan aina asiakkaan toiveiden mukaan.

KeilaForssa sopii hyvin myös kokousten järjestämiseen. 12 ja 17 hengen kokoustiloissa on langaton internetyhteys, fläppitaulut ja tykkitaulut. 
Kokoustilojen vuokra on 10€/tunti.

Lisätietoja:

Osoite:
Wahreninkatu 11 F
30100 Forssa
Puhelin:
0400 164 033
Sähköposti:
keilaforssa@ gmail.com
www:
www.forssankeilahalli.net

Avoinna
ti-to klo 10-20
pe-la klo 12-23 (hohtokeilaus klo 19-23)

« Takaisin