sisältöön »
Valitse kielifi
Tekstikoko Suurenna fonttikokoa
Avaa haku
Ryhmä Kuosikeskuksessa
 

TULE yhdessä

Tule yhdessä - pienellä tai isommalla porukalla. Täydellinen retkipäivä muodostuu mieleenpainuvista elämyksistä, suussa sulavasta ruuasta, tuliaisista ja tietenkin hyvästä seurasta. 

Paikallinen matkatoimisto auttaa ryhmiä retkien suunnittelussa ja käytännön toteutuksessa. Kaikki retken järjestelyt hoituvat ammattitaidossa ja vahvalla paikallistuntemuksella.
Forssan Matkatoimisto Oy, p. 03 435 5670, fm.myynti@fmt.fi 

 

Villa Erik

Villa Erik

Osoite
Härkätie 818, 31380 Letku
Puhelin
020 1108 238
Sähköposti
sales@ eerikkila.fi

Villa Erik sijaitsee Tammelassa, Ruostejärven virkistysalueella, kauniin ja historiallisen Hämeen Härkätien varrella.

Villa Erik on avannut ovensa täysin uudistettuna juhla- ja kokoustilana. Se on vuokrattavissa yksityistilaisuuksiin, kuten perhejuhliin ja yritystapahtumiin ympäri vuoden.

Villa Erik sai nimensä Eerikkilän perustajasta Erik von Frenckelistä. Tiloissa pääset myös tutustumaan Erikin elämästä kertoviin tarinoihin ja hänen mittaviin töihinsä suomalaisen urheilun, olympialiikkeen, politiikan ja yhteiskunnallisten hankkeiden parissa. Näyttely on toteutettu yhteistyössä Urheilumuseon kanssa.

Eerikkilä Sport & Outdoor Resortin vastaanoton kahvio, Cafe49, ravintola ja vuokrauspiste palvelevat kaikkia alueella liikkuvia ympäri vuoden. Vastaanotto ja Cafe49 myyvät myös alueen retkeilykarttoja.

Vastaanotto p. 020 1108 200
reception@eerikkila.fi

 
x