sisältöön »
Valitse kielifi
Tekstikoko Suurenna fonttikokoa
Avaa haku
Ryhmä Kuosikeskuksessa
 

TULE yhdessä

Tule yhdessä - pienellä tai isommalla porukalla. Täydellinen retkipäivä muodostuu mieleenpainuvista elämyksistä, suussa sulavasta ruuasta, tuliaisista ja tietenkin hyvästä seurasta. 

Paikallinen matkatoimisto auttaa ryhmiä retkien suunnittelussa ja käytännön toteutuksessa. Kaikki retken järjestelyt hoituvat ammattitaidossa ja vahvalla paikallistuntemuksella.
Forssan Matkatoimisto Oy, p. 03 435 5670, fm.myynti@fmt.fi 

 

Elävienkuvien teatteri

Elävienkuvien teatteri

Osoite
Keskuskatu 1, 30100 Forssa
Puhelin
040 548 2022, 050 597 7760

Forssan Elävienkuvien Teatteri on maamme ensimmäinen maaseutuelokuvateatteri ja se on entisöity alkuperäiseen asuunsa. 

Syys- ja kevätkaudella viikottaisia elokuvaensi-iltoja sekä baletti-, ooppera- ja konsertti lähetyksiä ympäri maailmaa. Aukioloaikana on mahdollisuus nähdä myös  "maistiaisia" teatterin tarjonnasta pientä maksua vastaan. 

Teatteri toimii vuosittain järjestettävien kansainvälisten Mykkäelokuva festivaalien päänäyttämönä ja sitä on mahdollista vuokrata kokous- ja yksityiskäyttöön. Forssan Elävienkuvien teatterin lehtereille mahtuu 77 henkilöä.

Elävienkuvien kokouspaketti 250€ + alv.

sis. tilan vuokran, max. 3 tuntia (lisätunnit 100€/tunti + alv), laitteiston käytön (valkokangas, videotykki, mikrofonit, karaokelaitteet) ja haluttaessa tilan esittelyn ja lyhyen elokuvan Forssan historiasta.

 
x