sisältöön »
Valitse kielifi
Tekstikoko Suurenna fonttikokoa
Avaa haku
yrittajakoulutus.jpg
 

Parempi palaveri

Vain tunnin ajomatkan etäisyys Helsinkiin, Turkuun ja Tampereelle mahdollistaa kokousosallistujien saapumisen eri puolelta Suomea.  Kokous-, koulutus- tai tyky-päivät voidaan järjestää kaupungin keskustassa tai maaseudun idyllisissä kohteissa. Päivään voidaan yhdistää erilaisia aktiviteetteja, paikallista kulttuuria ja yritysvierailuja. 

Forssan seutu ja Häme toivottavat eri alojen asiantuntijaryhmät tervetulleiksi maakunnan innovatiivisiin yrityksiin. Vierailuja on tarjolla monelle eri alalla, keskittyen mm. kädentaitoihin, tekstiiliteollisuuteen, teknologia-alaan, tuotanto- ja kiertotalouteen. Technical Visits Häme -esitteeseen on koottu ammattilais- ja asiantuntijaryhmille vierailutuotteita hämäläisiin yrityksiin. Vierailut voidaan räätälöidä ryhmän tarpeiden ja toiveiden mukaan.

 

 

Villa Erik

Villa Erik

Osoite
Härkätie 818, 31380 Letku
Puhelin
020 1108 238
Sähköposti
sales@ eerikkila.fi

Villa Erik sijaitsee Tammelassa, Ruostejärven virkistysalueella, kauniin ja historiallisen Hämeen Härkätien varrella.

Villa Erik on avannut ovensa täysin uudistettuna juhla- ja kokoustilana. Se on vuokrattavissa yksityistilaisuuksiin, kuten perhejuhliin ja yritystapahtumiin ympäri vuoden.

Villa Erik sai nimensä Eerikkilän perustajasta Erik von Frenckelistä. Tiloissa pääset myös tutustumaan Erikin elämästä kertoviin tarinoihin ja hänen mittaviin töihinsä suomalaisen urheilun, olympialiikkeen, politiikan ja yhteiskunnallisten hankkeiden parissa. Näyttely on toteutettu yhteistyössä Urheilumuseon kanssa.

Eerikkilä Sport & Outdoor Resortin vastaanoton kahvio, Cafe49, ravintola ja vuokrauspiste palvelevat kaikkia alueella liikkuvia ympäri vuoden. Vastaanotto ja Cafe49 myyvät myös alueen retkeilykarttoja.

Vastaanotto p. 020 1108 200
reception@eerikkila.fi

 
x