sisältöön »
Valitse kielifi
Tekstikoko Suurenna fonttikokoa
Avaa haku
yrittajakoulutus.jpg
 

Parempi palaveri

Vain tunnin ajomatkan etäisyys Helsinkiin, Turkuun ja Tampereelle mahdollistaa kokousosallistujien saapumisen eri puolelta Suomea.  Kokous-, koulutus- tai tyky-päivät voidaan järjestää kaupungin keskustassa tai maaseudun idyllisissä kohteissa. Päivään voidaan yhdistää erilaisia aktiviteetteja, paikallista kulttuuria ja yritysvierailuja. 

Forssan seutu ja Häme toivottavat eri alojen asiantuntijaryhmät tervetulleiksi maakunnan innovatiivisiin yrityksiin. Vierailuja on tarjolla monelle eri alalla, keskittyen mm. kädentaitoihin, tekstiiliteollisuuteen, teknologia-alaan, tuotanto- ja kiertotalouteen. Technical Visits Häme -esitteeseen on koottu ammattilais- ja asiantuntijaryhmille vierailutuotteita hämäläisiin yrityksiin. Vierailut voidaan räätälöidä ryhmän tarpeiden ja toiveiden mukaan.

 

 

Kultakukkura (17 henkilöä, 6 henkilöä ja 10+4 henkilöä)

Kultakukkura (17 henkilöä, 6 henkilöä ja 10+4 henkilöä)

Osoite
Papinsillantie 180, 30100 Forssa
Puhelin
050 596 5180
Sähköposti
info@ kultakukkura.fi

Tammelan Pyhäjärven rannalla sijaitsevassa Kultakukkurassa on kolme erilaista majoituskohdetta.

Kultakukkuran Majoitusaitta on viiden erillisen huoneen ympärivuotinen majoituskohde, jota vuokrataan pääsääntöisesti isona mökkinä, mutta myös erillisinä huoneina yksittäin majoittuvillekin. Majoituspaikkoja on 17 hengelle. Alakerran keittiö on yhteiskäytössä ja se soveltuu myös noin 20 hengen kokoustilaksi. Aitan pihassa on kotasauna ja erillistä rantamökkiä hyödynnetään ryhmien saunatilana.

Kesäkäytössä oleva rantamökki majoittaa 6-7 henkeä. Pihalla on grillikatos, laituri ja nurmilentopallokenttä.

Pihapiirin komeaa hirsitaloa vuokrataan ympäri vuoden ja se majoittaa 10+4 henkeä. 

Myös vuorokausivuokrausta.

 
x