sisältöön »
Valitse kielifi
Tekstikoko Suurenna fonttikokoa
Avaa haku
yrittajakoulutus.jpg
 

Parempi palaveri

Vain tunnin ajomatkan etäisyys Helsinkiin, Turkuun ja Tampereelle mahdollistaa kokousosallistujien saapumisen eri puolelta Suomea.  Kokous-, koulutus- tai tyky-päivät voidaan järjestää kaupungin keskustassa tai maaseudun idyllisissä kohteissa. Päivään voidaan yhdistää erilaisia aktiviteetteja, paikallista kulttuuria ja yritysvierailuja. 

Forssan seutu ja Häme toivottavat eri alojen asiantuntijaryhmät tervetulleiksi maakunnan innovatiivisiin yrityksiin. Vierailuja on tarjolla monelle eri alalla, keskittyen mm. kädentaitoihin, tekstiiliteollisuuteen, teknologia-alaan, tuotanto- ja kiertotalouteen. Technical Visits Häme -esitteeseen on koottu ammattilais- ja asiantuntijaryhmille vierailutuotteita hämäläisiin yrityksiin. Vierailut voidaan räätälöidä ryhmän tarpeiden ja toiveiden mukaan.

 

 

Ypäjän Hevosopisto

Ypäjän Hevosopisto

Osoite
Opistontie 9, 32100 Ypäjä
Puhelin
(02) 76 021
Sähköposti
kurssisihteeri@ hevosopisto.fi

Pohjoismaiden johtava hevosalan koulutus ja tutkimuskeskus Ypäjän Hevosopisto tarjoaa ryhmille puitteet ainutlaatuisiin kokouksiin, virkistyspäiviin, majoitukseen ja hevoskohtaamisiin.

Kurssikeskuksessa(lyhytkestoiseen majoitukseen) on 24 huonetta 1-4 hengen majoitukseen.

  • Soluasuntoina toimivat useat alueen rivitalot. Soluissa on neljä 2 hengen huonetta ja yhteiset oleskelutilat.
  • Porkkana-huoneistot tarjoavat korkeatasoista majoitusmukavuutta ympäri vuoden 2-4 hengelle. Huoneistoissa on oma sauna.
  • Historiallisen Härkätallin yläkerrassa on kuusi kahden hengen huonetta. Alakerrassa viihtyisät kokoustilat 20 hengelle ja sauna.

Härkätallin lisäksi kokoustilana on 70 hengen auditorio.

Härkätallin majoitus, sauna ja kokous 12 hlölle 770€

Alueella sijaitsee myös Suomen Hevosurheilumuseo.

Majoitusvaraukset ryhmille ja kilpailujen osallistujille. Varaukset s-postilla.

 
x