sisältöön »
Valitse kielifi
Tekstikoko Suurenna fonttikokoa
Avaa haku
yrittajakoulutus.jpg
 

Parempi palaveri

Vain tunnin ajomatkan etäisyys Helsinkiin, Turkuun ja Tampereelle mahdollistaa kokousosallistujien saapumisen eri puolelta Suomea.  Kokous-, koulutus- tai tyky-päivät voidaan järjestää kaupungin keskustassa tai maaseudun idyllisissä kohteissa. Päivään voidaan yhdistää erilaisia aktiviteetteja, paikallista kulttuuria ja yritysvierailuja. 

Forssan seutu ja Häme toivottavat eri alojen asiantuntijaryhmät tervetulleiksi maakunnan innovatiivisiin yrityksiin. Vierailuja on tarjolla monelle eri alalla, keskittyen mm. kädentaitoihin, tekstiiliteollisuuteen, teknologia-alaan, tuotanto- ja kiertotalouteen. Technical Visits Häme -esitteeseen on koottu ammattilais- ja asiantuntijaryhmille vierailutuotteita hämäläisiin yrityksiin. Vierailut voidaan räätälöidä ryhmän tarpeiden ja toiveiden mukaan.

 

 

Elävienkuvien teatteri

Elävienkuvien teatteri

Osoite
Keskuskatu 1, 30100 Forssa
Puhelin
040 548 2022, 050 597 7760

Forssan Elävienkuvien Teatteri on maamme ensimmäinen maaseutuelokuvateatteri ja se on entisöity alkuperäiseen asuunsa. 

Syys- ja kevätkaudella viikottaisia elokuvaensi-iltoja sekä baletti-, ooppera- ja konsertti lähetyksiä ympäri maailmaa. Aukioloaikana on mahdollisuus nähdä myös  "maistiaisia" teatterin tarjonnasta pientä maksua vastaan. 

Teatteri toimii vuosittain järjestettävien kansainvälisten Mykkäelokuva festivaalien päänäyttämönä ja sitä on mahdollista vuokrata kokous- ja yksityiskäyttöön. Forssan Elävienkuvien teatterin lehtereille mahtuu 77 henkilöä.

Elävienkuvien kokouspaketti 250€ + alv.

sis. tilan vuokran, max. 3 tuntia (lisätunnit 100€/tunti + alv), laitteiston käytön (valkokangas, videotykki, mikrofonit, karaokelaitteet) ja haluttaessa tilan esittelyn ja lyhyen elokuvan Forssan historiasta.

 
x