sisältöön »
Valitse kielifi
Tekstikoko Suurenna fonttikokoa
Avaa haku
yrittajakoulutus.jpg
 

Parempi palaveri

Vain tunnin ajomatkan etäisyys Helsinkiin, Turkuun ja Tampereelle mahdollistaa kokousosallistujien saapumisen eri puolelta Suomea.  Kokous-, koulutus- tai tyky-päivät voidaan järjestää kaupungin keskustassa tai maaseudun idyllisissä kohteissa. Päivään voidaan yhdistää erilaisia aktiviteetteja, paikallista kulttuuria ja yritysvierailuja. 

Forssan seutu ja Häme toivottavat eri alojen asiantuntijaryhmät tervetulleiksi maakunnan innovatiivisiin yrityksiin. Vierailuja on tarjolla monelle eri alalla, keskittyen mm. kädentaitoihin, tekstiiliteollisuuteen, teknologia-alaan, tuotanto- ja kiertotalouteen. Technical Visits Häme -esitteeseen on koottu ammattilais- ja asiantuntijaryhmille vierailutuotteita hämäläisiin yrityksiin. Vierailut voidaan räätälöidä ryhmän tarpeiden ja toiveiden mukaan.

 

 

Jokioisten Tietotalo

Jokioisten Tietotalo

Osoite
Humppilantie 9 A, 31600 Jokioinen
Puhelin
050 592 5863 / 03 41821
Sähköposti
stiina-liisa.pirkkamaa@ jokioinen.fi

Jokioisten tietotalolta kokoustiloja löytyy neljä kappaletta, 10-250 henkilölle. Videoneuvottelutila sekä monitoimitila omalla "vinttisilta" sisäänkäynnillä. Ravintola Omettassa lounas arkisin kello 10:30-13:30.

Avoinna arkisin klo 7.30-16.15.

 
x