sisältöön »
Valitse kielifi
Tekstikoko Suurenna fonttikokoa
Avaa haku
yrittajakoulutus.jpg
 

Parempi palaveri

Vain tunnin ajomatkan etäisyys Helsinkiin, Turkuun ja Tampereelle mahdollistaa kokousosallistujien saapumisen eri puolelta Suomea.  Kokous-, koulutus- tai tyky-päivät voidaan järjestää kaupungin keskustassa tai maaseudun idyllisissä kohteissa. Päivään voidaan yhdistää erilaisia aktiviteetteja, paikallista kulttuuria ja yritysvierailuja. 

Forssan seutu ja Häme toivottavat eri alojen asiantuntijaryhmät tervetulleiksi maakunnan innovatiivisiin yrityksiin. Vierailuja on tarjolla monelle eri alalla, keskittyen mm. kädentaitoihin, tekstiiliteollisuuteen, teknologia-alaan, tuotanto- ja kiertotalouteen. Technical Visits Häme -esitteeseen on koottu ammattilais- ja asiantuntijaryhmille vierailutuotteita hämäläisiin yrityksiin. Vierailut voidaan räätälöidä ryhmän tarpeiden ja toiveiden mukaan.

 

 

Hotel Fabrik

Hotel Fabrik

Osoite
Hämeentie 7, 30100 Forssa
Puhelin
0105730100
Sähköposti
forssa@ hotelfabrik.fi

Forssan ydinkeskustassa sijaitsevassa hotellissa on 67 hotellihuonetta, viihtyisä saunaosasto porealtaalla, kuntosali ja maksuton sekä lämmitetty pysäköintihalli.

Katutasossa sijaitsevassa ravintola Villassa tarjoillaan sesonkien mukaan vaihtelevan a'la carte ruokalistan herkkuja. Suosittu lounas on arkisin katettuna noutopöytään klo 11-14 välisenä aikana.

Hotellissa on kahdeksan joustavaa täyden palvelun kokoustilaa jopa 200 hengelle. Tilat soveltuvat myös erilaisiin juhlatilaisuuksiin ja illanviettoihin.


 
x