sisältöön »
Valitse kielifi
Tekstikoko Suurenna fonttikokoa
Avaa haku
yrittajakoulutus.jpg
 

Parempi palaveri

Vain tunnin ajomatkan etäisyys Helsinkiin, Turkuun ja Tampereelle mahdollistaa kokousosallistujien saapumisen eri puolelta Suomea.  Kokous-, koulutus- tai tyky-päivät voidaan järjestää kaupungin keskustassa tai maaseudun idyllisissä kohteissa. Päivään voidaan yhdistää erilaisia aktiviteetteja, paikallista kulttuuria ja yritysvierailuja. 

Forssan seutu ja Häme toivottavat eri alojen asiantuntijaryhmät tervetulleiksi maakunnan innovatiivisiin yrityksiin. Vierailuja on tarjolla monelle eri alalla, keskittyen mm. kädentaitoihin, tekstiiliteollisuuteen, teknologia-alaan, tuotanto- ja kiertotalouteen. Technical Visits Häme -esitteeseen on koottu ammattilais- ja asiantuntijaryhmille vierailutuotteita hämäläisiin yrityksiin. Vierailut voidaan räätälöidä ryhmän tarpeiden ja toiveiden mukaan.

 

 

Juhlatila Hehku

Juhlatila Hehku

Osoite
Kauppakatu 30-32, 30100 Forssa
Puhelin
050 537 2478
Sähköposti
info@ hehkussa.fi

Hehku sijaitsee Kauppakadulla aivan Forssan keskustan tuntumassa. Hehku on remontoitu vanhaa rakennusta arvostaen ja saanut nykyisen asunsa syksyllä 2017.

Tilat sopivat erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen, kuten juhliin, kokouksiin ja koulutuksiin sekä pienempiin tapahtumiin. Pöytäpaikkoja on 50 hengelle.

Tilamme koostuvat salista oleskelutiloineen, aulasta, vaatesäilytystilasta, lasten leikkipisteestä, yleisövessoista, täysvarustellusta keittiöstä ja saunatilasta, jota vuokrataan juhla- ja kokouskäytön yhteydessä 120€.

Täysin varusteltu keittiö on asiakkaiden käytössä ja tarvittaessa toimitetaan maittavat kokouseväät tai monipuoliset ruokailumahdollisuudet yhteistyökumppanien kautta. Tilat ovat esteettömät ja ilman anniskeluoikeuksia.

Päiväkokous Hehkussa 200€

sis. tilavuokra ma-to klo 8.00-16.00 ja astiaston käyttöoikeus. Tuntivuokra 50€/h.

Juhlatila Hehku ei ole arvonlisäverovelvollinen kiinteistö. Hintoihin ei lisätä eivätkä ne sisällä alv:a.

 
x