sisältöön »
Valitse kielifi
Tekstikoko Suurenna fonttikokoa
Avaa haku
yrittajakoulutus.jpg
 

Parempi palaveri

Vain tunnin ajomatkan etäisyys Helsinkiin, Turkuun ja Tampereelle mahdollistaa kokousosallistujien saapumisen eri puolelta Suomea.  Kokous-, koulutus- tai tyky-päivät voidaan järjestää kaupungin keskustassa tai maaseudun idyllisissä kohteissa. Päivään voidaan yhdistää erilaisia aktiviteetteja, paikallista kulttuuria ja yritysvierailuja. 

Forssan seutu ja Häme toivottavat eri alojen asiantuntijaryhmät tervetulleiksi maakunnan innovatiivisiin yrityksiin. Vierailuja on tarjolla monelle eri alalla, keskittyen mm. kädentaitoihin, tekstiiliteollisuuteen, teknologia-alaan, tuotanto- ja kiertotalouteen. Technical Visits Häme -esitteeseen on koottu ammattilais- ja asiantuntijaryhmille vierailutuotteita hämäläisiin yrityksiin. Vierailut voidaan räätälöidä ryhmän tarpeiden ja toiveiden mukaan.

 

 

Villaforss

Villaforss

Osoite
Puutarhakatu 5, 30100 Forssa
Puhelin
050 590 0412, 0400 703 663
Sähköposti
villaforss@ villaforss.fi

Villaforss on Forssan teolliseen ja kulttuurihistoriaan keskeisesti kuuluva kartanomainen uusrenesanssin ja jugend-tyylien piirteitä omaava huvila upean Yhtiönpuiston ympäröimänä kuohuvan Loimijoen varressa. Koko historiansa ajan se on ollut yksi keskeisiä kohtaamispaikkoja alueen teollisen ja kulttuuriväen erilaisissa tilaisuuksissa.

Kesällä 2023 Villaforss palvelee viikonloppuisin grilliravintolana, jossa voi nauttia avotuligrillilla valmistettuja herkkuja englantilaisen puutarhan tunnelmassa. 

Ryhmille räätälöidään mitä moninaisimpia innostavia aktiviteetteja tai valmennuksia, joiden vetäjinä toimivat osaavat ja innostavat ammattilaiset. Ulko- tai sisätiloissa toteutettavat elämykset voidaan suunnitella tukemaan kokoontumisen tavoitetta tai tuomaan vaihtelua päivään.

Yön yli -tilaisuuksissa laadukkaita majoitustiloja on noin 11-15 ihmiselle kuudessa makuuhuoneessa. Jossain huoneista on oma wc/suihku, osin yhteiskäytössä. Päivätilaisuuksissa tiloihin mahtuu tilaisuudesta riippuen 10-100 ihmistä, ulkotiloja hyödynnettäessä enemmänkin. Kurssi- ja ruokailutiloina toimivat iso sali, takkahuone, idyllinen kuisti sekä puistomainen piha. Lisäksi käytössä on useampia pieniä huoneita esim. ryhmätyötiloiksi.  Piharakennuksen yhteydessä on puulämmitteinen sauna ja pieni illanviettotila. Iso näyttävä ullakko on käytössä kurssi- ja meditaatio- ja galleriatilana. Tilat ja majoitus ovat myös vuokrattavissa yksityishenkilöille.

Villaforssissa toimii myös kahvila ja galleria A-oikeuksin, sekä ravintola ryhmätilaisuuksille.  Avoimet ovet Galleriassa ja kahvilassa ovat joka kuukauden viimeinen sunnuntai kello 12-16,  muulloin sovittaessa tai muiden tapahtumien yhteydessä.  Erityistapahtumista ilmoitetaan mm. yrityksen www-sivuilla ja somekanavissa. 

A-oikeuksilla varustettu kahvila sekä galleria ovat avoinna joka kuukauden viimeinen sunnuntai klo 12-16, muulloin tilauksesta ja tapahtumien aikaan.

 
x