sisältöön »
Valitse kielifi
Tekstikoko Suurenna fonttikokoa
Avaa haku
yrittajakoulutus.jpg
 

Parempi palaveri

Vain tunnin ajomatkan etäisyys Helsinkiin, Turkuun ja Tampereelle mahdollistaa kokousosallistujien saapumisen eri puolelta Suomea.  Kokous-, koulutus- tai tyky-päivät voidaan järjestää kaupungin keskustassa tai maaseudun idyllisissä kohteissa. Päivään voidaan yhdistää erilaisia aktiviteetteja, paikallista kulttuuria ja yritysvierailuja. 

Forssan seutu ja Häme toivottavat eri alojen asiantuntijaryhmät tervetulleiksi maakunnan innovatiivisiin yrityksiin. Vierailuja on tarjolla monelle eri alalla, keskittyen mm. kädentaitoihin, tekstiiliteollisuuteen, teknologia-alaan, tuotanto- ja kiertotalouteen. Technical Visits Häme -esitteeseen on koottu ammattilais- ja asiantuntijaryhmille vierailutuotteita hämäläisiin yrityksiin. Vierailut voidaan räätälöidä ryhmän tarpeiden ja toiveiden mukaan.

 

 

Meeting Room Olutmylly

Meeting Room Olutmylly

Osoite
Yrittäjänkaari 17, 30420 Forssa
Puhelin
040 553 6993
Sähköposti
anne@ olutmylly.fi

Panimo Olutmyllyn kokoustila soveltuu erinomaisesti noin 10-15 hengen  ryhmän koulutus- ja kokouspäivän puitteiksi. Myös toki pienemmällekin ryhmälle.

Kokouksen oheen sopii erinomaisesti Panimokierros, jossa pääsee mukaan panimon ja oluen tarinaan. Kierrokseen sisätyvät maistiaiset laitteiston äärellä. Kokouksen jälkeen vielä matkamuistot kotiin saa kätevästi PanimoPuodista!

 
x