sisältöön »
Valitse kielifi
Tekstikoko Suurenna fonttikokoa
Avaa haku
yrittajakoulutus.jpg
 

Parempi palaveri

Vain tunnin ajomatkan etäisyys Helsinkiin, Turkuun ja Tampereelle mahdollistaa kokousosallistujien saapumisen eri puolelta Suomea.  Kokous-, koulutus- tai tyky-päivät voidaan järjestää kaupungin keskustassa tai maaseudun idyllisissä kohteissa. Päivään voidaan yhdistää erilaisia aktiviteetteja, paikallista kulttuuria ja yritysvierailuja. 

Forssan seutu ja Häme toivottavat eri alojen asiantuntijaryhmät tervetulleiksi maakunnan innovatiivisiin yrityksiin. Vierailuja on tarjolla monelle eri alalla, keskittyen mm. kädentaitoihin, tekstiiliteollisuuteen, teknologia-alaan, tuotanto- ja kiertotalouteen. Technical Visits Häme -esitteeseen on koottu ammattilais- ja asiantuntijaryhmille vierailutuotteita hämäläisiin yrityksiin. Vierailut voidaan räätälöidä ryhmän tarpeiden ja toiveiden mukaan.

 

 

Hunajakoto

Hunajakoto

Osoite
Ajo: Koskelontie 9 (google maps ohjaa perille) (Postiosoite:Hunajatie 6), 31600 Jokioinen
Puhelin
040 840 4647
Sähköposti
info@ hunajakoto.com

Idyllistä B&B -majoitusta max. 10 henkilölle Jokioisten keskustan tuntumassa sijaitsevassa vuonna 1920 sokeritehtaan johtajalle rakennetussa hirsirunkoisessa talossa.

Hunajakodossa on kolme tilavaa, noin 25 neliön majoitushuonetta, joiden sisustukset on rakennettu värien ja tunnelmien mukaan omiksi eheiksi kokonaisuuksiksi.

Majoitushuoneen lisäksi vierailla on käytössä hyvin varustetut yhteiset tilat (yht. noin 82m² sisätilaa): yhdistetty keittiö ja olohuone sekä kylpyhuone-wc ja erillinen wc sekä aulatiloja.

Aamiainen on tilattavissa sopimuksen mukaan, samoin erillisessä piharakennuksessa sijaitseva sauna.

 
x