sisältöön »
Valitse kielifi
Tekstikoko Suurenna fonttikokoa
Avaa haku
yrittajakoulutus.jpg
 

Parempi palaveri

Vain tunnin ajomatkan etäisyys Helsinkiin, Turkuun ja Tampereelle mahdollistaa kokousosallistujien saapumisen eri puolelta Suomea.  Kokous-, koulutus- tai tyky-päivät voidaan järjestää kaupungin keskustassa tai maaseudun idyllisissä kohteissa. Päivään voidaan yhdistää erilaisia aktiviteetteja, paikallista kulttuuria ja yritysvierailuja. 

Forssan seutu ja Häme toivottavat eri alojen asiantuntijaryhmät tervetulleiksi maakunnan innovatiivisiin yrityksiin. Vierailuja on tarjolla monelle eri alalla, keskittyen mm. kädentaitoihin, tekstiiliteollisuuteen, teknologia-alaan, tuotanto- ja kiertotalouteen. Technical Visits Häme -esitteeseen on koottu ammattilais- ja asiantuntijaryhmille vierailutuotteita hämäläisiin yrityksiin. Vierailut voidaan räätälöidä ryhmän tarpeiden ja toiveiden mukaan.

 

 

Hunajakoto

Hunajakoto

Osoite
Hunajatie 6, 31600 Jokioinen
Puhelin
040 840 4647
Sähköposti
info@ hunajakoto.com

Idyllistä B&B -majoitusta max. 10 henkilölle Jokioisten keskustan tuntumassa sijaitsevassa vanhan sokeritehtaan johtajan entisessä asunnossa.

Hunajakodossa on kolme tunnelmallista ja erilaista majoitushuonetta yläkerrassa. Saniteettitilojen lisäksi asiakkailla on yhteiskäytössä oma keittiö ja aamiaista voi nauttia vaikka viehättävällä parvekkeella. 

Aamiainen ja sauna on tilattavissa sopimuksen mukaan.

Talon alakerran tiloja on mahdollista vuokrata pienryhmille kokous- ja koulutuskäyttöön. Ison huoneen toisessa päässä on neuvottelu-/ruokapöytä 8-10 henkilölle. Käytettävissä on myös iso olohuone, kirjasto ja terassi isoine pöytineen. 

Kokoustilan vuokra 350€ / päivä

sis. kahvia ja pikkuleipää. Myös ruokailut ja muuta tarjoilut ovat erikseen sovittaessa järjestettävissä

Käynti Koskelontie kautta.

 
x