sisältöön »
Valitse kielifi
Tekstikoko Suurenna fonttikokoa
Avaa haku
Melontaa Loimijoella
 

OPPAAT PALVELUKSESSA

Forssan seudulla toimii useita asiantuntevia ja eräopaskoulutuksen suorittaneita luonto-oppaita, joiden johdolla tutustuminen paikalliseen luontoon on elämyksellistä ja turvallista. Opastettuja luontoretkiä toteutetaan pääsääntöisesti Liesjärven ja Torronsuon kansallispuistoissa, Saaren kansanpuistossa ja Forssan kansallisessa kaupunkipuistossa, mutta myös muissa luontokohteissa muun muassa patikoiden, meloen ja lumikenkäillen. 

Erinomainen tapa tutustua seutukunnan historiaan, nykypäivän elämään ja eri matkailukohteisiin, on varata ryhmälle matkaan oma paikallisopas. Lounais-Hämeen Oppaat ry:ssä on 16  auktorisoitua ja opasliiton koulutuksen suorittanutta paikallisopasta. Opastettu kierros voidaan toteuttaa kävellen, ryhmän omalla linja-autolla tai paikallisille ryhmille vaikkapa polkupyörällä.   

 


Erärenki

Erärenki

Osoite
,
Puhelin
050 545 4722 / Jouni Palén

Erärenki tarjoaa retkipalveluita erityisesti Tammelan järviylängöllä. Vuodenaikojen mukaan eri aktiviteeteiksi vaihtuvat palvelut johdattavat retkeilijän Liesjärven ja Torronsuon kansallispuistojen ma... Lue lisää »

FoRestful

FoRestful

Osoite
,
Puhelin
050 541 3252 / Inu Pelli

FoRestful järjestää retkiä luontoon kaikkina neljänä vuodenaikana. Metsämieli-retkiä, luontohyvinvointia, villiyrttiretkiä, puujoogaa, patikointia, sieniretkiä, melontaa, lumikenkäilyä - sen päätät si... Lue lisää »

Vihreät Tassut

Vihreät Tassut

Osoite
,
Puhelin
050 461 9629 / Tarja Jaakkola

Vihreät Tassut tarjoaa pieniä ja isoja vihreitä elämyksiä luonnossa, luontoa kunnioittaen ja luonnosta nauttien sen ehdoilla.Tarinalliset Torronsuon Haltia ja Parantajan matkassa -opastukset Torronsuo... Lue lisää »

Somaluonto

Somaluonto

Osoite
,
Puhelin
040 512 1931 / Jere Nissinen ja Minna Rauhaniemi

Somaluonto tarjoaa retki-  sekä oheistoimintaa, kuten luontoaiheisia rentoutushetkiä, luontoyhteysohjausta, rentoutusta mm. äänimaljoilla jne.. villiyrttiretkiä ja erilaisia koulutuksia sekä  eräruoka... Lue lisää »

Tapiottaren taika

Tapiottaren taika

Osoite
,

Tapiottaren taika järjestää teemoitettuja luontoretkiä paikallisen luonto-oppaan ja -ohjaajan kanssa. Kyseessä voi olla esimerkiksi illan tähtikuvioretki tai aamuauringon nousua ihaileva retki eväinee... Lue lisää »

Elsi Luontopalvelut

Elsi Luontopalvelut

Osoite
,
Puhelin
0400 249 558 / Elina Silmälä

Elsi Luontopalvelut tarjoaa hyvinvointiteemaisia luontoretkipalveluita ja virkistyspalveluita lähiluonnossa mm. Liesjärven ja Torronsuon kansallispuistojen kauniissa maisemissa. Kaikkiin retkiin on... Lue lisää »

Nature Nelis

Nature Nelis

Osoite
,
Puhelin
040 522 0731 / Satu Nelimarkka

Nature Nelis tarjoaa erilaisia luontoelämyksiä ja luontopalveluita Kanta-Hämeen alueella. Palveluihin kuuluvat mm. luontoretket kauniissa maisemissa,  luontoyhteyttä vahvistava luontojooga ja erilaise... Lue lisää »

 
x