sisältöön »
Valitse kielifi
Tekstikoko Suurenna fonttikokoa
Avaa haku
Melontaa Loimijoella
 

OPPAAT PALVELUKSESSA

Forssan seudulla toimii useita asiantuntevia ja eräopaskoulutuksen suorittaneita luonto-oppaita, joiden johdolla tutustuminen paikalliseen luontoon on elämyksellistä ja turvallista. Opastettuja luontoretkiä toteutetaan pääsääntöisesti Liesjärven ja Torronsuon kansallispuistoissa, Saaren kansanpuistossa ja Forssan kansallisessa kaupunkipuistossa, mutta myös muissa luontokohteissa muun muassa patikoiden, meloen ja lumikenkäillen. 

Erinomainen tapa tutustua seutukunnan historiaan, nykypäivän elämään ja eri matkailukohteisiin, on varata ryhmälle matkaan oma paikallisopas. Lounais-Hämeen Oppaat ry:ssä on 16  auktorisoitua ja opasliiton koulutuksen suorittanutta paikallisopasta. Opastettu kierros voidaan toteuttaa kävellen, ryhmän omalla linja-autolla tai paikallisille ryhmille vaikkapa polkupyörällä.   

 

Vihreät Tassut

Vihreät Tassut

Puhelin
050 461 9629 / Tarja Jaakkola
Sähköposti
tarja.jaakkola@ surffi.net

Vihreät Tassut tarjoaa pieniä ja isoja vihreitä elämyksiä luonnossa, luontoa kunnioittaen ja luonnosta nauttien sen ehdoilla.

Tarinalliset Torronsuon Haltia ja Parantajan matkassa -opastukset Torronsuon kansallispuistossa, sekä Parantajan polulla -opastus Torronsuolla tai Saaren kansanpuistossa ovat sukellus muinaiseen suomalaiseen kulttuuriin. 

Ruokaa luonnosta -työpajat sekä villiyrtti- ja sienestysretket sesongin mukaan lähialueen luontokohteissa. 

Lähde tutustumaan juuriisi ja löydä oma luontosi!

 
x