sisältöön »
Valitse kielifi
Tekstikoko Suurenna fonttikokoa
Avaa haku
Leivänpaistoa Antin Konditoriassa
 

nyt herkutellaan

Eipä sellaista reissua ole ettei syödä tarvitsisi. Ja Forssan seudulla on siihen valinnanvaraa.
Kansainvälistä gourmeeta tai ihan paikallista lähiruokaa - joka tapauksessa tuoretta, maukasta ja hyvällä ammattitaidolla valmistettua. 

Kun kahvihammasta kolottaa tai tekee mieli jotakin pienta makeaa tai vaikka isoa jäätelöannosta, niin Forssan seudulla on runsaasti tunnelmallisia kahviloita. 

 

Paijan Maatilamajoitus & Juhla-areena

Paijan Maatilamajoitus & Juhla-areena

Osoite
Köllintie 20, 32100 Ypäjä
Puhelin
050 569 6945
Sähköposti
info@ paija.fi

Paijan maatilalla on leppoisa tunnelma. Isäntä ja emäntä toivottavat vieraat tervetulleiksi ja huolehtivat viihtymisestä. Isolla ja kauniilla pihamaalla, viihtyisissä majoitustiloissa, kokous- ja juhlasalissa vieraat nauttivat olostaan.

Paijan Maatilamajoitus majoittaa mukavasti maatilalla, tilan vanhassa päärakennuksessa joka on peruskorjattu majoituskäyttöä varten. Talossa on eri kokoisia huoneita ala- sekä yläkerrassa ja yläkerran terassilla voi nauttia vaikkapa aamukahvit auringonpaisteessa. Paijalla on mahdollisuus aamiaismajoitukseen, majoitustalon keittiö on asukkaiden käytössä kaikkine varusteineen, astioineen ja ruokailutiloineen.

Tilalla myös vuokrattavia mökkejä; Hirsimökki 3-4 hlölle, Saunamökki 2 hlölle, Pikkumökki 2 hlölle, Kämmenkäinen 4 hlölle ja Primitiivimökki 4-6 hlölle. Lisäksi erillinen ullakkohuoneisto Kanapiian Kammari 2-3 hlölle.

Pihaleirintämahdollisuus.

Paijan saunailtaan voi erinomaisesti yhdistää vaikkapa koulutus- tai kokouspäivän ohjelmapalveluineen, tai vain pitää omalla porukalla kunnolliset saunapirskeet! Menninkäissavusauna ja Takkatupa maan alla palvelee n. 30 hlö:n ryhmiä. Tilalla on myös perhesauna ulkouima-altaineen.

Juhla-Areena on Paijan tilan suurin rakennus. Se sopii erinomaisesti juhliin, ryhmäruokailuihin ja isompienkin kokousten järjestämiseen. Fläppitaulu, piirtoheitin sekä cd-soitin äänentoistoineen ja videotykkeineen ovat kokousväen käytettävissä. Paikkoja riittää jopa 220:lle henkilölle.

Kahden päivän palaveripäivä Paijalla 125€ / 7 hlö + alv.24%

sis. aamukahvit, lounaat, majoituksen päärakennuksessa ja kokoustilavuokran.

 
x