sisältöön »
Valitse kielifi
Tekstikoko Suurenna fonttikokoa
Avaa haku
Leivänpaistoa Antin Konditoriassa
 

nyt herkutellaan

Eipä sellaista reissua ole ettei syödä tarvitsisi. Ja Forssan seudulla on siihen valinnanvaraa.
Kansainvälistä gourmeeta tai ihan paikallista lähiruokaa - joka tapauksessa tuoretta, maukasta ja hyvällä ammattitaidolla valmistettua. 

Kun kahvihammasta kolottaa tai tekee mieli jotakin pienta makeaa tai vaikka isoa jäätelöannosta, niin Forssan seudulla on runsaasti tunnelmallisia kahviloita. 

 

Pore

Pore

Osoite
Hämeentie 8, 30100 Forssa
Puhelin
040 867 1562
Sähköposti
krista@ poretta.fi

Forssan keskustassa sijaitseva viinibaari ja keramiikkakauppa, jossa yhdistyvät viinimestari ja keramiikka-artesaani Krista Mänttärin kaksi luovaa alaa. 

Viinibaari

Poreen viinibaarissa on tarjolla tarkoin valittuja viinejä, varmasti laadukkaita yksilöitä ystävällisellä hinnalla. Poreen viinibaarin viinilista vaihtuu jatkuvasti, uutta maisteltavaa saat lasiisi vaikka joka viikonloppu. Listalla on klassikoita, uutuuksia ja naturalviinejä. Viinilasin kylkeen on tajolla pientä suolaista.

Kerran kuukaudessa järjestestetään  viinitastingin vaihtuvilla teemoilla. Viinitastingit onnistuvat myös tilauksesta.

Keramiikkakauppa

Poreen viinibaarin yhteydessä toimii myös pieni keramiikkakauppa, jossa on yksilöllistä, sielulla ja käsityönä tehtyä käyttö- ja taidekeramiikkaa. Tule ostamaan uutta ja kivaa kotiin tai lahjaksi annettavaksi. Myös isommat sarjat onnistuvat tilauksesta.

Ryhmille järjestetään myös keramiikkakursseja. Kokonainen elämyspäivä syntyy, kun yhdistetään keramiikkataiteilu ja viininmaistelu. Kysy lisää!

Viinibaari on avoinna epäsäännöllisen säännöllisesti, kuitenkin loppuviikkoon painottuen. Aukioloajat ilmoitetaan aina kuukausi kerrallaan. Keramiikkakauppa on avoinna kuten viinibaarikin. Tai sovittaessa.

 
x