sisältöön »
Valitse kielifi
Tekstikoko Suurenna fonttikokoa
Avaa haku
Leivänpaistoa Antin Konditoriassa
 

nyt herkutellaan

Eipä sellaista reissua ole ettei syödä tarvitsisi. Ja Forssan seudulla on siihen valinnanvaraa.
Kansainvälistä gourmeeta tai ihan paikallista lähiruokaa - joka tapauksessa tuoretta, maukasta ja hyvällä ammattitaidolla valmistettua. 

Kun kahvihammasta kolottaa tai tekee mieli jotakin pienta makeaa tai vaikka isoa jäätelöannosta, niin Forssan seudulla on runsaasti tunnelmallisia kahviloita. 

 

Villaforss

Villaforss

Osoite
Puutarhakatu 5, 30100 Forssa
Puhelin
050 590 0412, 0400 703 663
Sähköposti
villaforss@ villaforss.fi

Villaforss on Forssan teolliseen ja kulttuurihistoriaan keskeisesti kuuluva kartanomainen uusrenesanssin ja jugend-tyylien piirteitä omaava huvila upean Yhtiönpuiston ympäröimänä kuohuvan Loimijoen varressa. Koko historiansa ajan se on ollut yksi keskeisiä kohtaamispaikkoja alueen teollisen ja kulttuuriväen erilaisissa tilaisuuksissa.

Kesällä 2023 Villaforss palvelee viikonloppuisin grilliravintolana, jossa voi nauttia avotuligrillilla valmistettuja herkkuja englantilaisen puutarhan tunnelmassa. 

Ryhmille räätälöidään mitä moninaisimpia innostavia aktiviteetteja tai valmennuksia, joiden vetäjinä toimivat osaavat ja innostavat ammattilaiset. Ulko- tai sisätiloissa toteutettavat elämykset voidaan suunnitella tukemaan kokoontumisen tavoitetta tai tuomaan vaihtelua päivään.

Yön yli -tilaisuuksissa laadukkaita majoitustiloja on noin 11-15 ihmiselle kuudessa makuuhuoneessa. Jossain huoneista on oma wc/suihku, osin yhteiskäytössä. Päivätilaisuuksissa tiloihin mahtuu tilaisuudesta riippuen 10-100 ihmistä, ulkotiloja hyödynnettäessä enemmänkin. Kurssi- ja ruokailutiloina toimivat iso sali, takkahuone, idyllinen kuisti sekä puistomainen piha. Lisäksi käytössä on useampia pieniä huoneita esim. ryhmätyötiloiksi.  Piharakennuksen yhteydessä on puulämmitteinen sauna ja pieni illanviettotila. Iso näyttävä ullakko on käytössä kurssi- ja meditaatio- ja galleriatilana. Tilat ja majoitus ovat myös vuokrattavissa yksityishenkilöille.

Villaforssissa toimii myös kahvila ja galleria A-oikeuksin, sekä ravintola ryhmätilaisuuksille.  Avoimet ovet Galleriassa ja kahvilassa ovat joka kuukauden viimeinen sunnuntai kello 12-16,  muulloin sovittaessa tai muiden tapahtumien yhteydessä.  Erityistapahtumista ilmoitetaan mm. yrityksen www-sivuilla ja somekanavissa. 

A-oikeuksilla varustettu kahvila sekä galleria ovat avoinna joka kuukauden viimeinen sunnuntai klo 12-16, muulloin tilauksesta ja tapahtumien aikaan.

 
x