Content »
Logo [Forssan Seutu]
 
 

Ypäjänkylän seuraintalo

Ypäjänkylän seuraintalo

Ypäjänkylän kyläyhdistyksen omistama vuonna 1951 rakennettu seuraintalo on kaunis puurakennus, joka sijaitsee kylätien varrella lähellä viihtyisää uimapaikkaa. Alueella on myös tilava paikoitusalue kokkopaikkoineen.

Talossa on juhla- ja kokoustilojen lisäksi Ypäjän Maa- ja kotitalousnaisten kutomakammari, Ypäjän reserviläisten ja Ypäjän riistamiesten yhteinen ampumarata sekä kaksi kerhohuonetta.

Seuraintalo on vuokrattavissa perhejuhlien, kokousten ja erilaisten muiden tilaisuuksien pitopaikaksi ympari vuoden. Tilat mahdollistavat isojenkin tapahtumien järjestämisen.

Talossa on tilava sali, jossa kiinteä näyttämö, keittiö ja kahvilatilat, eteisessä vaatesäilytys ja sisä WC:t. Näyttämölle oma sissänkäynti. Salin pöytien ääreen mahtuu istumaan 150 henkilöä, kahviossa pöytäpaikat 30 - 50 henkilölle riippuen kattauksesta. Lisäksi talon sivulla on iso katettu terassi, jossa on pöytäpaikat n. 80 henkilölle.

Keittiövarustukseen kuuluu kylmiö, jääkaappi, mikroaaltouuni, puuliesi ja astiastot 120 hengelle.

Talon ympärillä on suuri piha-alue, jossa on paljon paikoitustilaa. Piha-aluetta on mahdollista käyttää kesäaikaan myös juhlatilana. Ulkosauna ja takkahuone valmistuivat 2015.

Additional info

Address:
Ypäjänkyläntie 842
32140 Ypäjä as
Phone:
050 363 0508

« Return