Forssan kaupungin työllisyyspalvelut - Työvoitto

Tervetuloa asioimaan, kuinka voimme auttaa?

Palvelut löydät asiantuntijoiltamme. Tarjoamme osaamisen vahvistamisen ja palkkatukityöllistymisen mahdollisuuksia forssalaisille työnhakijoille. Avoimet palkkatukipaikat löytyvät listattuna palkkatukityöllistymisen sivulta

Työnantajille, yrityksille ja yhdistyksille tarjoamme ratkaisuja työllistämiseen. Neuvomme ja autamme työnantajia erilaisissa tavoissa työllistää ja autamme tarvittavassa paperityössä. Otamme nopeasti yhteyttä! Työvoiton tehtävä on edistää työvoiman löytämistä.

Tehdään yhdessä työvoitto! 

Ajankohtaista

Tekijä2024 Forssa opinto- ja rekrytapahtuma 30.1.2024  Prisma-keskuksessa

Työllistymisen, oppimisen ja verkostoitumisen suurtapahtuma TEKIJÄ2024 Forssa järjestetään tiistaina 30.1.2024 Prisma-keskuksessa. Tapahtuma kokoaa yhteen Forssan seudun työnhakijat, opiskelijat, yrittäjyydestä kiinnostuneet sekä työnantajat, oppilaitokset ja työllisyyden hoidon toimijat. Tapahtuma järjestetään jo 11. kertaa.

Tapahtumassa on esillä avoimia työ- ja kesätyöpaikkoja, opiskelumahdollisuuksia sekä opinnäytetyö- ja harjoittelumahdollisuuksia. Osa työnantajista haastattelee hakijoita jo tapahtumassa. Tapahtumasta löydät myös vinkkejä työnhakuun ja ammatinvalintaan.

Tapahtumaan on vapaa pääsy!

Lisätiedot tapahtumasta:
https://tekijatapahtuma.fi/


Rauhallista joulua ja menestystä uudelle vuodelle

Joulukortti, jossa talvinen jokimaisema. Tekstinä kortissa "Rauhallista joulua ja menestystä uudelle vuodelle".