Rekrytointitapahtumat

Työllisyyspalvelut toteuttaa vuosittain kolme rekrytointitapahtumaa yhteistyössä toimijaverkoston kanssa.  Haluamme auttaa työnantajia ja työnhakijoita kohtaamaan. Voimme tarvittaessa järjestää myös räätälöityjä rekrytointitapahtumia vaikkapa Ohjaamon tiloissa työnantajan tarpeen mukaan.

Tekijä

Vuosittain tammikuussa järjestettävä opinto- ja rekrytointitapahtuma Tekijä kokoaa yhteen seudun työnantajat, oppilaitokset, työnhakijat, opiskelijat ja työllisyyden hoidon toimijat. Työnantaja voi löytää Tekijästä niin kesätyöntekijöitä kuin muitakin työntekijöitä. Lisäksi tapahtuma on loistava paikka verkostoitumiseen, sillä Tekijässä työ ja tekijä todella kohtaavat.

Tekijä 2020 järjestettiin Prisma-keskuksessa 30.1.2020. Neljättä kertaa järjestetty tapahtuma kokosi paikalle runsaasti näytteilleasettajia ja kävijöitä.

 Tekijä2021 tapahtuma tullaan näillä näkymin järjestämään virtuaalitapahtumana.

Lisätiedot: Satu Kaskinen

Sesonkirekry Pop-up

Nuorten alle 30-vuotiaiden rekrytointitapahtuma Sesonkirekry Pop-up järjestetään kaksi kertaa vuodessa - keväällä ja syksyllä. Pop-upit ovat opiskelijoiden, työnhakijoiden, työnantajien, oppilaitosten ja palveluverkoston kohtauspaikka. Sesonkirekry Pop-up voi liikkua minne vain. Se voidaan järjestää toimijaverkoston toimipaikoissa, kuten oppilaitoksessa tai Ohjaamon tiloissa linja-autoasemalla. 

Seuraa tapahtumailmoittelua Ohjaamo Forssan somessa.

Lisätiedot: Laura Orttenvuori