Kuninkuusravit Forssassa 29.-31.7.2022

Kuninkuusravit Forssassa 29.-31.7.2022 – Kaikki parhaat kohtaavat Forssassa

Kuninkuusravit on yksi Suomen suurimmista ja vanhimmista suurtapahtumista – raviurheilun kruununjalokivi. Vuodesta 1924 asti järjestetty ravikilpailu ja festaritapahtuma kerää vuosittain yli 50 000 hengen yleisön kolmen päivän aikana raviradan varteen nauttimaan tapahtuman ainutlaatuisesta tunnelmasta ja hienoista hevosista. Aikaisemmin Kuninkuusravit on järjestetty Forssassa 1968, 1988 ja 2006. Forssan seutukunta on yksi Suomen isoimmista hevoskeskittymistä nimenomaan Forssan Pilvenmäen valmennuskeskuksen sekä Ypäjän Hevosopiston myötävaikutuksella. 

Kuninkuusravien suola on pitkät ja arvokkaat perinteet yhdistettynä yllätyksellisyyteen ja uudistumiseen, tapahtuman vaihtaessa paikkakuntaa vuosittain. Raviradalla juostaan viikonlopun aikana noin 30 toinen toistaan parempaa ravilähtöä, joiden lisäksi on mahdollista nauttia oheisohjelmasta, makuelämyksistä, shoppailusta, iltajuhlista sekä tietenkin hyvästä seurasta.

Viikonlopun päätähdet ovat kuningatar- ja kuninkuuskilpailuun osallistuvat suomenhevoset ja niiden taustavoimat. Tie pääkilpailuihin on monien vuosien työn takana ja kilpailua sekä siellä menestymistä arvostetaan suuresti. Hevosen hyvinvointi on Kuninkuusravien keskiössä. 

Kuninkuusraveilla on oma vastuullisuusohjelma ja sen toteuttaminen ja kehittäminen on tärkeä osa tapahtumaa. Tavoitteena on järjestää Kuninkuusravit vastuullisemmin, niin sosiaalisen, taloudellisen kuin ympäristövastuun näkökulmasta.

Forssan Kuninkuusraveissa Kaikki parhaat kohtaavat – hevoset, ihmiset, tunnelma, ohjelma & sinä!


Katso lisätiedot osoitteessa www.kuninkuusravit.fi