Forssan liikuntatoimi - kohti parempaa oloa!

Forssan liikuntatoimi tarjoaa kuntalaisille kattavat liikuntamahdollisuudet. Meillä löytyy hyvät ja monipuoliset liikuntapaikat niin harrastelijoille kuin kilpaurheilijoille. Liikuntatoimi järjestää myös matalan kynnyksen ryhmiä eri kohderyhmille. Tervetuloa liikkumaan kanssamme pitkin syksyä!

Jumppaohjeita kotiharjoitteluun löytyy sivulta www.forssa.fi/liikuntaohjeet sekä videoita Youtubesta Forssan liikuntatoimi kanavalta.PoikkeuSTILAN ILMOITUKSET:

Koulujen liikuntasalit (Heikka, Keskuri, Lyseo, Talsoila, Tölö , Vieremä ja Feeniks) ovat suljettuina ainakin 26.1. asti. Päätös liikuntasalien sulkemisesta ei kuitenkaan koske vuonna 2003 tai sen jälkeen syntyneiden lasten ja nuorten ohjattua harrastustoimintaa sekä ammattiurheilua. 

 Vesihelmi on kiinni ja liikuntaryhmät ovat tauolla ainakin 26.1. asti.

 

MEDIATIEDOTE 

12.1.2022

Forssan kaupunki jatkaa nykyisiä koronarajoituksia osassa palveluitaan ainakin 26.1.2022 asti.

Etelä-Suomen aluehallintoviraston antaman rajoitusmääräyksen mukaisesti viihdeuimala Vesihelmi pysyy suljettuna 26.1.2022 asti. Sulkuaikana Vesihelmessä voidaan järjestää lääkinnällistä kuntoutusta sekä lasten ja nuorten ohjattua toimintaa.

 Kaupungin järjestämien aikuisten liikuntaryhmien toimintaa ei järjestetä 26.1.2022 asti. Myös liikuntatilat ovat suljettuna 26.1.2022 asti. Päätös liikuntatilojen sulkemisesta ei kuitenkaan koske vuonna 2003 tai sen jälkeen syntyneiden lasten ja nuorten ohjattua harrastustoimintaa.

Nuorisotila Kuutamo toimii ko. aikana enintään 10 osallistujan ja kahden valvojan kokoonpanolla.

 Kaupunginkirjasto ja museot toimivat terveysturvallisia ohjeita noudattaen.

 Forssan kaupungin työntekijöitä koskeva etätyösuositus jatkuu 26.1.2022 asti ja Forssan kaupungintalo pysyy suljettuna ainakin 26.1.2022 asti. Tähän tekee poikkeuksen aluevaalien ennakkoäänestys, joka järjestetään 12.–18.1.2022 ja kaupungintalolla on yksi ennakkoäänestyksen äänestyspisteistä. Edellä mainittuna aikana kaupungintalon alaovi on auki arkipäivisin klo 10–14.

Vahva maskisuositus jatkuu kouluissa ja toisen asteen oppilaitoksissa. Maskisuositus koskee yli 12-vuotiaita oppilaita ja kaikkia henkilökunnan jäseniä.

Forssan kaupunki toivoo asukkaidensa pysyvän aktiivisina rokottautumisen kanssa.

Ystävällisin terveisin

 Kari Kemppainen

viestintäsuunnittelija

050 361 7073

kari.kemppainen@forssa.fi


 

 

 

LIIKUNTAPAIKKOJEN TILANVARAUS

Kaupunki vuokraa liikuntapaikkoja urheiluseuroille ja yhdistyksille.  Myös yksityishenkilöt, yritykset ja ulkopaikkakuntalaiset voivat vuokrata liikuntasaleja.  

Kausivarauksia anotaan toukokuun aikana, josta tiedotetaan paikallislehdessä. Anomukset ja lisätietoja Kauko Kanervalta, kauko.kanerva(at)forssa.fi.

Liikuntasalien vuoroja voit tarkistella sekä tehdä hakemuksia lisävuoroille ja turnauksille Julius-tilanvarausjärjestelmän kautta. Huomaa ilmoittaa varauksen käyttötarkoitus Erityistoiveet -kohdassa.

Liikuntapaikkojen hinnasto löytyy lomake kohdasta.