Forssan liikuntaPALVELUT - kohti parempaa oloa!

Forssan liikuntapalvelut tarjoaa kuntalaisille kattavat liikuntamahdollisuudet. Meillä löytyy hyvät ja monipuoliset liikuntapaikat niin harrastelijoille kuin kilpaurheilijoille. Liikuntapalvelut järjestää myös matalan kynnyksen ryhmiä eri kohderyhmille. 

Forssan kaupunki on hyväksynyt Forssan ensimmäisen liikuntapoliittisen ohjelman vuosille 2022-2025. Ohjelma pyrkii antamaan päättäjille ja kuntalaisille tietoa liikuntapalveluiden nykytilasta ja haasteista sekä määrittelemään liikuntapalveluiden kehittämisen tavoitteet tulevaisuudessa. Tutustu ohjelmaan tästä (pdf).

Huomioitavaa! 


Henna Vikman-Heikkilä on aloittanut Forssa liikkeelle hankkeessa hankekoordinaattorina 9.4. alkaen. Hankkeen kärjet ovat alle kouluikäisten ja ikäihmisten liikuttaminen.

Tapahtumia:

Liikuntaryhmistä:

Liikuntaryhmin voi tulla mukaan kesken kaudenkin! Uutuutena on, että forssalaisten työttömien on nyt mahdollista osallistua työikäisten ryhmiin kolmella eurolla. Todistus vain mukaan! Tutut keskiviikon vesijumppa ja torstain sähly löytyvät nyt siitä esitteestä. Lisätietoa ryhmistä www.forssa.fi/liikuntaryhmat

Jumppaohjeita kotiharjoitteluun löytyy sivulta www.forssa.fi/liikuntaohjeet sekä videoita Youtubesta Forssan liikuntatoimi kanavalta. 

KESÄAJAN LUKKARI ON ILMESTYNYT 

Lukkari on voimassa 27.5 lähtien. Suurin osa tunneista pidetään kesäkuun lopulle saakka, mutta jokaisen tunnin kohdalla lukee ajankohta, kun tuntia pidetään. 

Puistopilates alkaa jo maanantaina 13.5.


Uutuutena!

Puistopilates 13.5-24.6 klo 16.15 Yhtiönpuistossa. 

Sateen sattuessa tunti pidetään Tehtaankoululla (paitsi 13.5 mikäli sataa, tunti peruuntuu)

Mukaan tarvitset maton/alustan, juomapullon sekä halutessasi voit ottaa pienen pyyheliinan.  Tunnille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Mukaan jumppasetelillä tai liikuntaeduilla. 

Tunnin ohjaa Henna Vikman-Heikkilä 


Liikuntaneuvonta ja -tarjonta:

Erityisliikunnanohjaaja Sirpa Polo antaa liikuntaneuvontaa tiistai päivisin. Ota yhteyttä Sirpaan ja varaa aikasi www.forssa.fi/liikuntaneuvonta . Syksyllä tulossa liikuntaneuvontaa myös perheille ja ikäihmisille ryhmämuotoisena.

Yhteytietoja liikuntaa tarjoavista seuroista, yhdistyksistä ja yksityisistä tahoista löytyy liikuntatarjontakalentereista ja harrastelukkarista www.forssa.fi/liikuntatarjonta 

 

LIIKUNTApaikkojen TILANVARAUS

Kaupunki vuokraa liikuntapaikkoja urheiluseuroille ja yhdistyksille.  Myös yksityishenkilöt, yritykset ja ulkopaikkakuntalaiset voivat vuokrata liikuntasaleja.  

Kausivarauksia anotaan toukokuun aikana, josta tiedotetaan paikallislehdessä.  Liikuntasalien ja urheilukentän anomukset ja lisätiedot Kauko Kanervalta, kauko.kanerva(at)forssa.fi. Jäähallien lisätiedot jani.simola(at)forssa.fi.

Liikuntasalien vuoroja voit tarkistella sekä tehdä hakemuksia lisävuoroille ja turnauksille Julius-tilanvarausjärjestelmän kautta. Huomaa ilmoittaa varauksen käyttötarkoitus Erityistoiveet -kohdassa.

Liikuntapaikkojen hinnasto (pdf) löytyy lomakeet kohdasta.