LiikuntaPALVELUIDEN järjestämät Liikuntaryhmät eri kohderyhmille

Liikuntapalvelut järjestää liikuntaryhmiä kaiken ikäisille, huomioiden myös erityisryhmät. Liikuntaryhmät ovat matalan kynnyksen ryhmiä, jonne voi tulla mukaan milloin vain (paitsi ryhmiin jonne ennakkoilmoittautuminen). 

Tervetuloa liikkumaan kanssamme keväällä 2024!    Uutuutena lukkarissa on Henna Vikman-Heikkilän vetämät pilates ryhmat ma ja to (täynnä) sekä Sanna Korteniemen vetämät selkäjumpat ke ja Vetreät jumpat pe.  Ma 18.3. aloittaa perheliikuntakerho 1-5 vuotiaille ja heidän vanhemmilleen.

Liikuntapalvelut on kerännyt Forssan harrasteliikuntatarjonnan yksiin kansiin lapsille ja nuorille sekä ikäihmisille ja erityisryhmille (pdf).  Aikuisten sekä lasten ja nuorten tiedot löytyvät sähköisesti liikuntatarjontasivulta.

Huom! Liikuntapalvelujen jumppiin on mahdollista ostaa jumppasetelivihkoja, jolloin saa yhden ylimääräisen lipun.  Lippuvihkoja myy Vesihelmen kassa.  Otamme vastaan eri firmojen liikuntaseteleitä, joiden kanssa Vesihelmi tai liikuntatoimi on tehnyt sopimuksen. Lisätietoja Vesihelmen kassalta tai liikuntatoimesta.  

Aikuisten liikuntaryhmät työikäisille

Aikuisten ryhmät ovat terveyttä edistävää liikuntaa. Suurin osa ryhmistämme sopii myös vähän liikkuville ja liikuntaa harrastamattomille kuntalaisille. Ryhmiä löytyy Vesihelmen saleista ja altaista, ilmaisia peliryhmiä myös eri liikuntasaleista ja jäähalleista. Tervetuloa rohkeasti mukaan!

Työttömien liikunta

Forssalaisten työttömien on nyt mahdollista osallistua työikäisten ryhmiin kolmella eurolla. Todistus vain mukaan! Tutut keskiviikon vesijumppa ja torstain sähly löytyvät nyt siitä esitteestä. Tervetuloa mukaan laajennettuun tarjontaan! 

 Soveltava liikunta (erityisliikuntaryhmät)

 ”Erityisliikuntaryhmillä tarkoitetaan niiden henkilöiden liikuntaa, joilla on vamman, sairauden tai toimintakyvyn heikentymisen vuoksi tai sosiaalisen tilanteen vuoksi vaikea osallistua yleisesti tarjolla olevaan liikuntaan, ja joiden liikunta vaatii soveltamista ja erityisosaamista".

Erityisliikuntaryhmät ovat tarkoitettu Forssan, Jokioisten, Tammelan, Humppilan ja Ypäjän kuntalaisille! Erityisliikunnanohjaajamme Sirpa Polo kertoo mieluusti lisää ryhmistä.

Ikäihmisten liikunta

Ikäihmisille on tarjolla liikuntaryhmiä Vesihelmessä sekä ympäri Forssaa. Osan ryhmistä vetää upea joukko vertaisohjaaijamme. Ryhmien lisäksi järjestämme eläkeläisjärjestöjen kanssa iltapäivätansseja torstaisin Järjestöjentalolla. 

Forssan kaupunki tarjoaa yli 70 vuotiaille Vesihelmi-käynnin kahdella eurolla kerran viikossa. Kassalla nimen kirjoitus kyseiseen vihkoon.